neem contact op

E-commerce platform voor RAS-AIS Security - verdeler van elektronisch beveiligingsmateriaal

RAS|AIS Security
  • Digitalisatie
  • Maatwerk
  • Makkelijk te beheren
Een uitgebreide B2B-webshop

RAS-AIS Security is verdeler van elektronisch beveiligingsmateriaal en biedt daarmee particulieren, bedrijven en openbare instellingen oplossingen aan waarmee zij kostbare goederen en eigendommen, klanten, medewerkers en/of dierbaren zo goed mogelijk kunnen beschermen.

We kregen de opdracht om een nieuwe website en B2B-webshop te bouwen. Het moest een zeer snelle, mooie en gebruiksvriendelijke website worden, uniek binnen de sector. We hebben de oude website geanalyseerd en de feedback meegenomen naar de nieuwe website. Het resultaat is een website die veel sneller en efficiënter werkt. De website is bovendien gekoppeld aan het ERP-systeem en mailingplatform.

Bij de lancering werden verschillende nieuwe functionaliteiten toegevoegd om de klant te helpen, zoals bijvoorbeeld een productvergelijker. Er staan steeds nieuwe features en verbeteringen klaar om uit te rollen. We verzamelen continu feedback van de gebruikers door middel van monitoring en brengen pro-actief verbeteringen aan op basis van hun surfgedrag. De customer experience is hier key. We willen de juiste informatie zo eenvoudig mogelijk aanbieden.

Bezoek rassecurity.com

RAS|AIS Security

De pluspunten van deze website

Automatisatie: de product- en klantengegevens worden automatisch gesynchroniseerd tussen de website, het ERP-systeem en het mailingplatform.

E-commerce: de volledige workflow voor het bestellen van producten werd herbekeken en verbeterd. Het aantal kliks werd verminderd en het filteren van producten werd eenvoudiger gemaakt.

Makkelijk te beheren: alle content is te beheren via ons eigen platform, waardoor de klant zelf makkelijk aanpassingen kan doen.

Monitoring: via verschillende tools en gedetailleerde logging houden we bij hoe de website gebruikt wordt. Op die manier kunnen we makkelijk beslissen welke optimalisaties en nieuwe functionaliteiten toegevoegd moeten worden.

Streamliners team

Meer verkopen dankzij een klantgerichte aanpak?

maak nu een online afspraak
Didier, RAS-AIS Security

Om een e-commerce website te ontwikkelen, hadden we gebruiksvriendelijker platform nodig. Streamliners heeft onze website ontwikkeld volgens onze specifieke wensen.

Meer verkopen in minder tijd met de juiste tools?

maak nu een online afspraak
bekijken

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op "akkoord" om verder te surfen. Meer informatie vind je onder privacy & cookies.

akkoord