neem contact op
services

We zijn gespecialiseerd in het bouwen van online platformen en unieke websites.

01. Een platform op maat

Onze online platformen zijn afgeschermde online applicaties voor zowel intern gebruik als voor gebruik door jouw klanten. We bouwden de afgelopen jaren een platform dat ervoor zorgt dat we snel en efficiënt kunnen ontwikkelen, maar waarbij we nog steeds op maat kunnen werken. Om wat voorbeelden te geven: we bouwen B2B webshops, dataverwerkers die gegevens inlezen, verwerken en doorsturen, portalen ter ondersteuning van andere applicaties, commerciële applicaties... Alles is mogelijk en start bij jouw unieke behoefte.

Wat kan je verwachten?
  • Focus op gebruiksvriendelijkheid
  • Snel resultaat
  • Snel rendement
  • Een vlotte samenwerking
webpportalen
websites

02. Unieke websites

Online gevonden worden is één ding, maar websitebezoekers overtuigen is minstens even belangrijk. Daarom focussen we op de online uitstraling en zorgen we ervoor dat jouw website uniek is binnen de sector waarin je actief bent. We maken websites die op een positieve manier opvallen en websitesbezoekers triggeren!

Wat kan je verwachten?
  • Een uniek ontwerp
  • Makkelijk zelf te beheren
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Een aangename samenwerking

Hoe gaan we te werk?

Analyse

We luisteren naar je idee, visualiseren dit door middel van mock-ups en maken een oplijsting van de functionaliteiten en logica. 

Ontwikkeling

We gaan flexibel te werk en voorzien meerdere feedbackmomenten zodat we eindigen met een resultaat waarvan iedereen tevreden is. 

Opvolging

Na de oplevering zijn we ter beschikking voor vragen en aanpassingen en monitoren we de werking van jouw systeem. 

Nood aan een frisse kijk op jouw digitaal verhaal?

neem vrijblijvend contact op

feedback van klanten

feedback van klanten

feedback van klanten

feedback van klanten

feedback van klanten

feedback van klanten

Jasper Lensen
Jasper, Lensen

Professioneel bedrijf, no-nonsense aanpak!

Krist Demeyere
Krist, Krist Demeyere

Vlotte aanpassingen uitgevoerd!

Manija
Manija, Greatstone Trust Services

The availability and dedication of Sören to his clients were very much appreciated. Very professional and talented web designer!

Didier, RAS-AIS Security

Om een website te ontwikkelen volgens onze ambities, hadden we een nieuw, schaalbaar en gebruiksvriendelijker platform nodig. Na zorgvuldig luisteren en goed advies, heeft Streamliners onze website ontwikkeld volgens onze specifieke wensen.

Steef Coene
Steef, Reachers

Streamliners is correct en aangenaam bedrijf om mee samen te werken. Ze denken mee met jou om tot de ideale oplossing te komen.

Randy De
Randy Deschryver, Com-One

Een plezier om met Streamliners samen te werken. Ze denken mee in elk project, en gaan hiervoor steeds tot het uiterste. Dank je wel Streamliners!

bekijken

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op "akkoord" om verder te surfen. Meer informatie vindt u onder privacy & cookies.

akkoord