neem contact op

dripp® - app voor sales managers

dripp sales software
  • Maatwerk
  • Tijdswinst
  • Gebruiksvriendelijk
  • Hogere efficiëntie
dripp®, een nieuw concept om sales teams te sturen

In samenwerking met Reachers ontwikkelden we dripp®. Deze unieke applicatie zorgt ervoor dat sales managers op een efficënte manier hun sales plan kunnen beheren en sales teams aansturen. De tool vervangt de welgekende Excel-files met een gebruiksvriendelijke app. Daarnaast hebben we gamification toegevoegd in de vorm van wedstrijden en leuke gifs om account managers te motiveren. 

dripp® brengt een uniek concept dat volledig los staat van de gebruikelijke CRM-pakketten, maar kan wel perfect gekoppeld worden aan een CRM- of ERP-pakket om verkoopscijfers in te lezen en weer te geven. Op een eenvoudige manier kunnen dashboards geconfigureerd worden zodat de sales manager op een visuele manier kan zien hoe het team presteert. 

dripp® sales software

Onze uitdaging bestond erin om een concept dat reeds bestond in de vorm van een sales management opleiding en Excel-bestanden om te vormen naar een gebruiksvriendelijke applicatie. We hebben het project stap voor stap uitgewerkt, startende met de eerste ideeën op papier, waarna we agile te werk gegaan. We hebben met andere woorden op regelmatige basis overlegd en gefinetuned waar nodig om uiteindelijke tot een resultaat te komen waar iedereen tevreden over is. 

Ten slotte hebben we veel aandacht besteed aan de look & feel van de applicatie. We hebben onze no-nonsense aanpak doorgetrokken in het cleane en minimalistische ontwerp dat volledig past binnen het concept van dripp®.

Streamliners team

Meer verkopen dankzij een klantgerichte aanpak?

maak nu een online afspraak
Steef Coene
Steef, Reachers

Streamliners is een correct en aangenaam bedrijf om mee samen te werken. Ze denken mee met jou om tot de ideale oplossing te komen.

Meer verkopen in minder tijd met de juiste tools?

maak nu een online afspraak
bekijken

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op "akkoord" om verder te surfen. Meer informatie vind je onder privacy & cookies.

akkoord