Security expert

website

Security expert is een netwerk van professionele installateurs, gespecialiseerd in het beveiligen van woningen, commerciële en industriële gebouwen.

Wij vernieuwden de oude website en dat bracht een aantal verbeteringen met zich mee.

Bezoek website

Wat we aangepakt hebben

ontwerp: het nieuwe, minimalistische en strakke ontwerp voelt terug hedendaags aan.
verbeterde navigatiestructuur: het menu en de verdeling van de inhoud in pagina's werd eenvoudiger en logischer gemaakt. Er werd ook extra aandacht besteedt aan passende "call to actions".
snelheid: de website werd zo efficiënt mogelijk en lightweight uitgewerkt waardoor de website een stuk sneller werkt.
gebruiksvriendelijke locator en inschrijving: dankzij de campagne Zoek geen uitvlucht kan iedereen zich inschrijven voor een gratis rookmelder inclusief installatie. Het registratieproces alsook het vinden van een Security expert via de locator werden gebruiksvriendelijker en eenvoudiger gemaakt
overzichtelijke homepage: de homepage biedt een mooi overzicht van de belangrijkste content op de website en is een uitnodiging om verder te surfen
Streamliners CMS: alle content is makkelijk te beheren via het Streamliners CMS dat ook gebruikt wordt als backend voor het beheren van de websites voor de Security experts zelf.

Website nodig?

Neem gerust contact met ons op en we bezorgen jou een voorstel op maat.

Om je gebruikerservaring te verbeteren maakt Streamliners gebruik van cookies. Meer informatie kan je terugvinden in onze cookie statement.