RAS Security

website

RAS Security is verdeler van elektronisch beveiligingsmateriaal en biedt daarmee particulieren, bedrijven en openbare instellingen oplossingen aan waarmee zij kostbare goederen en eigendommen, klanten, medewerkers en/of dierbaren zo goed mogelijk kunnen beschermen.

Bezoek website

Niet zomaar een website

We kregen de opdrdacht om een nieuwe website te bouwen, maar niet zomaar een nieuwe website. Het moest een zeer snelle, mooie en gebruiksvriendelijke website worden, uniek binnen de sector. We hebben de oude website geanalyseerd en de feedback meegenomen naar de nieuwe website. Het resultaat is een website die veel sneller en efficiƫnter werkt. De website is bovendien gekoppeld aan het ERP-systeem en mailingplatform.

Bij de lancering werden verschillende nieuwe functionaliteiten toegevoegd om de klant te helpen zoals bijvoorbeeld een productvergelijker. Er staan steeds nieuwe features en verbeteringen klaar om uit te rollen. We verzamelen continu feedback van de gebruikers door middel van monitoring en brengen pro-actief verbeteringen aan op basis van hun surfgedrag. De customer experience is hier key. We willen de juiste informatie zo eenvoudig mogelijk aanbieden.

De pluspunten van deze website

automatisatie: de product- en klantengegevens worden automatisch gesynchroniseerd tussen de website, het ERP-systeem en het mailingplatform.
e-commerce: de volledige workflow voor het bestellen van producten werd herbekeken en verbeterd. Het aantal kliks werd verminderd en het filteren van producten werd eenvoudiger gemaakt.
Streamliners CMS: alle content is te beheren via het Streamliners CMS, waardoor de klant zelf makkelijk aanpassingen kan doen.
monitoring: via verschillende tools en gedetailleerde logging houden we bij hoe de website gebruikt wordt. Op die manier kunnen we makkelijk beslissen welke optimalisaties en nieuwe functionaliteiten toegevoegd moeten worden.

Website nodig?

Neem gerust contact met ons op en we bezorgen jou een voorstel op maat.

Om je gebruikerservaring te verbeteren maakt Streamliners gebruik van cookies. Meer informatie kan je terugvinden in onze cookie statement.